Redovisning

Behöver ni hjälp med redovisningen?

Alla som driver en näringsverksamhet i Sverige vet hur viktigt det är att upprätthålla en noggrann och korrekt bokföring. Det är inte bara ett lagkrav utan också en värdefull resurs för att följa företagets ekonomiska ställning och fatta välgrundade beslut. På Goodwill Redovisning i Solna förstår vi vikten av en pålitlig och effektiv redovisningstjänst, och vi är här för att hjälpa dig.

Vi erbjuder skräddarsydda redovisningstjänster för företag i alla branscher och storlekar. Vår verksamhet är molnbaserad, vilket innebär att du har tillgång till dina ekonomiska data när som helst och var som helst. Med vår personliga service och kompetens strävar vi alltid efter att hitta de bästa lösningarna för dina specifika behov.

Våra redovisningstjänster inkluderar:

 • Löpande bokföring: Vi ser till att din bokföring är uppdaterad och korrekt, vilket ger dig en tydlig överblick över din ekonomi.
 • Kundreskontra/Leverantörsreskontra: Vi hjälper dig att hantera och följa upp dina kundfodringar och leverantörsskulder för att säkerställa en smidig affärsverksamhet.
 • Fakturering: Vi kan hjälpa dig att skapa och hantera fakturor, vilket underlättar ditt arbete och säkerställer att du får betalt i tid.
 • Projektredovisning: Om du driver projekt i din verksamhet, kan vi hjälpa dig att följa upp kostnader och intäkter för varje projekt separat.
 • Skattedeklaration: Vi tar hand om alla dina skattedeklarationer och ser till att de lämnas in korrekt och i tid.
 • Månadsbokslut: Med våra månadsbokslut får du en noggrann översikt över din ekonomi varje månad, vilket hjälper dig att fatta bättre beslut.
 • Budgetering: Vi kan hjälpa dig att upprätta och följa en realistisk budget som hjälper dig att nå dina ekonomiska mål.
 • Likviditetsanalys: Vi hjälper dig att förutse och hantera ditt företags likviditet för att undvika ekonomiska svårigheter.
 • Prognoser: Med våra ekonomiska prognoser kan du planera för framtiden och fatta långsiktiga strategiska beslut.
 • Betalfiler: Vi kan skapa betalfiler för att underlätta din betalningsprocess och minska risken för fel.
 • Periodisk sammanställning för EU-handel: Om din verksamhet innebär handel inom EU kan vi hjälpa dig med periodiska sammanställningar och rapporter enligt gällande regelverk.

Vår erfarna team av redovisningsspecialister står till ditt förfogande för att säkerställa att din redovisning är korrekt och uppfyller alla lagkrav. Vi förstår att varje företag är unikt, och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov.

Kontakta Goodwill Redovisning i Solna idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med din redovisning. Vi är din pålitliga partner för att säkerställa en sund och välmående ekonomi för din verksamhet.

Hjälp med redovisning?