Bolagstjänster

Behöver ni hjälp med starta ett bolag?

Vi förstår att företagets administrativa och juridiska skyldigheter kan vara komplicerade och tidskrävande. Oavsett om du planerar att starta ett nytt företag, vill göra ändringar i din befintliga verksamhet eller helt enkelt behöver stöd i din bolagsadministration, kan Goodwill Redovisning hjälpa dig med en rad bolagstjänster som är utformade för att underlätta ditt arbete och se till att allt är korrekt och i enlighet med gällande lagar och regler.

Våra bolagstjänster inkluderar:

Företagsbildning och registrering: Om du funderar på att starta ett nytt företag kan våra experter hjälpa dig att navigera genom processen med företagsbildning och registrering. Vi kan guida dig genom de olika stegen och hjälpa dig att välja den mest lämpliga företagsformen för din verksamhet.

Ändringar och omstrukturering: Om du har behov av att göra ändringar i ditt befintliga företag, såsom ägarförändringar, kapitalökningar eller ändringar i företagsstrukturen, kan vi hjälpa dig att genomföra dessa ändringar i enlighet med gällande regelverk.

Styrelse- och aktieägarprotokoll: Som företagare är det viktigt att föra noggranna protokoll över styrelse- och aktieägarmöten. Vi kan hjälpa dig med att upprätta och arkivera dessa dokument för att säkerställa efterlevnad av företagets skyldigheter.

Utdelning och vinstuttag: Vi kan bistå dig med att hantera utdelning och vinstuttag på ett korrekt sätt, inklusive deklarationer och rapportering som krävs för att följa gällande skatteregler.

Övrig bolagsadministration: Vår kompetenta och erfarna personal kan hjälpa dig med en mängd andra bolagsadministrationstjänster, inklusive hantering av företagets aktiebok, företagsmöten och andra administrativa uppgifter.

Vi förstår att varje företag är unikt, och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och mål. Genom att samarbeta med Goodwill Redovisning kan du vara säker på att din bolagsadministration hanteras professionellt och i tid, vilket gör att du kan fokusera på din kärnverksamhet och din tillväxt.

Kontakta Goodwill Redovisning i Solna idag för att diskutera dina behov av Bolagstjänster. Låt oss hjälpa dig att hantera ditt företags administrativa och juridiska skyldigheter på ett effektivt och korrekt sätt. Vi ser fram emot att bistå dig och ditt företag!

Hjälp med starta bolag?